Egyesület

» Mérföldkövek

» Alapszabály

» Közhasznúsági jelentések

» Adó 1%-ék

» Dokumentumtár


Szolgáltatások

» Támogató szolgálat

» Falugondnoki Szolgáltatás

» Fogyatékos Személyek nappali ellátása

» Pszichiátriai Betegek Nappali Intézménye


Kulturális

» Aktuális programok

» Sajtómegjelenések

» Galéria

» Termékek


Pályázatok

» Aktuális pályázataink

Gépjárműveink

» Autóbérlés

» Galéria


Kapcsolat

» Elérhetőségek

» Térkép

» Írjon nekünk!

Pszichiátriai Betegek Nappali Intézménye


A Gesztus Szociális Szolgáltató Központ székhelye: 4625 Záhony Széchenyi út 16. szám alatt található.

A pszichiátriai betegek nappali ellátása 30 fő pszichiátriai betegnek biztosít lehetőséget napközbeni tartózkodásra. Az ellátás célja, hogy a pszichiátriai betegek részére olyan napközbeni ellátásokat biztosítson, amelyeknek feladata az ellátottak komplex pszicho-szociális rehabilitációjának az elősegítése. Ennek érdekében megtörténik az ellátottak személyes szükségleteinek és céljainak a felmérése, és ezek alapján az ellátottal való egyetértésben egyénre szabott gondozási terv kerül kidolgozásra.

Ellátottak köre:

A pszichiátriai betegek nappali intézménye elsősorban a saját otthonukban élő, a tizennyolcadik életévüket betöltött fekvőbeteg-gyógyintézeti kezelést nem igénylő pszichiátriai betegek részére biztosít lehetőséget a napközbeni tartózkodásra, társas kapcsolatokra, valamint az alapvető higiéniai szükségleteik kielégítésére.

Ellátási terület a Fogyatékos Személyek és Pszichiátriai Betegek Nappali Ellátása tekintetében: Benk, Eperjeske, Győröcske, Komoró, Mándok, Tiszabezdéd, Tiszamogyorós, Tiszaszentmárton, Tuzsér, Záhony, Zsurk, Döge, Fényeslitke, Aranyosapáti, Újkenéz, Gyüre, Kisvarsány, Nagyvarsány

A Fogyatékos Személyek Nappali Ellátásánál és Pszichiátriai Betegek Nappali Intézményénél megegyezik a feladatellátás szakmai tartalma.

További részletekért keresse: Révészné Kovács Mariann - Intézményvezető


vissza