Egyesület

» Mérföldkövek

» Alapszabály

» Közhasznúsági jelentések

» Adó 1%-ék

» Dokumentumtár


Szolgáltatások

» Támogató szolgálat

» Falugondnoki Szolgáltatás

» Fogyatékos Személyek nappali ellátása

» Pszichiátriai Betegek Nappali Intézménye


Kulturális

» Aktuális programok

» Sajtómegjelenések

» Galéria

» Termékek


Pályázatok

» Aktuális pályázataink

Gépjárműveink

» Autóbérlés

» Galéria


Kapcsolat

» Elérhetőségek

» Térkép

» Írjon nekünk!

Virágos Gesztus

2017.04.04. 08:35

Gesztus Közhasznú Egyesület pályázatot nyújtott be a Tesco Globál Zrt által hirdetett
"Ön választ, mi segítünk" programjára.

A program keretében a Tesco Magyarország 63 civil szervezetének összesen 25 200 000 forintot adományoz, így támogatva a helyi közösségek számára fontos projekteket.

A pályázati felhívás célja a Tesco Globál Zrt. áruházai vonzáskörzetében élő helyi közösségek támogatása. Egyesületünk ennek keretében a lakókörnyezet megszépítésére irányuló kezdeményezésre pályázott. 

A pályázatokra 2017.04.04-ig lehet leadni a szavazatokat jelentő zsetonokat, melyeket a Tesco-Globál Zrt áruházaiban való vásárláskor kapnak a vevők. Ezeket a zsetonokat lehet a Gesztus Közhasznú Egyesület urnájába bedobni, segítve ezzel céljaink megvalósítását, székhelyünk udvarának rendezését és szépítését, hogy fogyatékkal élő ellátottaink egy szebb környzetben tölthessék el szabadidejüket. 


"VIRÁGOS GESZTUS"
 

Ellátottjaink szeretnek a szabadban lenni, ezért fontos, hogy megfelelő környezetet biztosítsunk számukra, amit egy fákkal, virágokkal beültetett kerttel tudnánk elérni. Úgy érezzük, a szebb környezet elengedhetetlen, hiszen nagyon sokat tartózkodunk együtt az udvaron, programokat, rendezvényeket szervezünk, és gyerekeket is fogadunk. Emellett nagyon fontosnak tartjuk a környezetünk védelmét, a növények gondozását, amiben az intézményünk ellátottjai is szívesen részt vesznek.KÉRÜNK MINDENKIT AKI TEHETI, A MAI NAPON MÉG DOBJA BE VÁSÁRLÁSA UTÁN KAPOTT ZSETONJÁT, EZZEL SEGÍTVE PÁLYÁZATUNK MEGVALÓSÍTÁSÁT. 

 


vissza