Egyesület

» Mérföldkövek

» Alapszabály

» Közhasznúsági jelentések

» Adó 1%-ék

» Dokumentumtár


Szolgáltatások

» Támogató szolgálat

» Falugondnoki Szolgáltatás

» Fogyatékos Személyek nappali ellátása

» Pszichiátriai Betegek Nappali Intézménye


Kulturális

» Aktuális programok

» Sajtómegjelenések

» Galéria

» Termékek


Pályázatok

» Aktuális pályázataink

Gépjárműveink

» Autóbérlés

» Galéria


Kapcsolat

» Elérhetőségek

» Térkép

» Írjon nekünk!

2014 - Farsang

Farsangi télbúcsúztató a Gesztussal

A farsang a vidámság, a tavaszvárás és a télbúcsúztatás, az önfeledt szórakozás időszaka. Nem volt ez másképp a Gesztus Szociális Szolgáltató Központ farsangi mulatságán sem, amihez a VOKE Vasutas Művelődési Ház és Könyvtár táncterme biztosított helyet. Az egyesület dolgozói, ellátottai, valamint a megjelent vendégek együtt próbálták elűzni a telet ezen a vidám napon.
Az egyesület ellátottai vidám dalokkal, mókás versekkel szórakoztatták a közönséget, az Árpád Vezér Általános Iskola 3.a osztálya jóvoltából felelevenítettük a farsangi népszokásokat, a Záhonyi Nők Egyesülete egy fergeteges paródiát adott elő, végezetül a VOKE Reiki Klub közreműködésével minden jelenlévő átélhette az együtt zenélés örömét.
A jókedv és a kacagás mellett a farsangi fánk illata lengte be a termet. A farsangi hangulat a táncos mulatsággal érte el a tetőfokát.
Köszönetünket fejezzük ki minden fellépő vendégnek, akik műsorukkal színesítették rendezvényünket, valamint a VOKE Művelődési Ház dolgozóinak a segítő együttműködésükért.




vissza