Egyesület

» Mérföldkövek

» Alapszabály

» Közhasznúsági jelentések

» Adó 1%-ék

» Dokumentumtár


Szolgáltatások

» Támogató szolgálat

» Falugondnoki Szolgáltatás

» Fogyatékos Személyek nappali ellátása

» Pszichiátriai Betegek Nappali Intézménye


Kulturális

» Aktuális programok

» Sajtómegjelenések

» Galéria

» Termékek


Pályázatok

» Aktuális pályázataink

Gépjárműveink

» Autóbérlés

» Galéria


Kapcsolat

» Elérhetőségek

» Térkép

» Írjon nekünk!

Gesztus a lelki egészségünkért!

NEAO-KP-1-2022/8-001025

"Civil szervezetek működésének biztosítására vagy szakmai programjának megvalósítására és működésének biztosítására fordítható összevont támogatás 2022." című pályázat keretén belül 1.444.557 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert az egyesületünk. A támogatási összegből a következő programokat valósítottuk meg:

Programjaink között szerepelt egy kirándulás. A Zemplén gyönyörű tájain keresztül Pálházára, Kőkapura mentünk, nagy hangsúlyt fektetve a szép környezetre, a természetben eltölthető kikapcsolódásra. A kirándulás során igénybe vettük az erdei kisvasutat, és egy ebéddel kedveskedtünk a résztvevőknek, mivel többségüknek, ez a nyaralás, kirándulás az egyetlen lehetőség, hogy eljussanak ilyen helyekre. 
Záhonyban csoportfoglalkozásokat tartottunk, amelybe bevontuk az ép és egészséges gyermekeket, fiatalokat is ezzel 3 érzékenyítő csoportfoglalkozást valósítottunk meg. A bevont tagokkal képességeikhez mérten tartottunk foglalkozásokat, ami arra szolgált, hogy oldjuk az elmúlt időszak stresszes, félelmekkel teli, sokszor magányos időszakát. 
A támogatási összegből egy fa ültető napot szerveztünk, intézményünk udvarán 4 db díszfát ültettünk el az ellátottaink részvételével, ezzel is hozzájárulva a természet, a környezetvédeleméhez! 
Az egyesületnél dolgozó szakemberekre is, óriási nyomás nehezedik nap mint nap bár igyekszünk a folyamatos esetmegbeszélésekkel, oldani a terhet de ezen kívül szükségesek tartottunk egy mentálhigiénés és kiégés megelőző foglalkozásokat tartó szakember bevonását, aki segítséget nyújtott a kollégáknak. Összesen 3 alkalommal került sor ezekre a foglalkozásokra.
Szakmai napot szervtünk a megyében működő, civil, egyházi, önkormányzati fenntartású szolgáltatók, intézmények részére. 

A támogatást ezúton köszönjük a Nemzeti Együttműködési Alapnak a Miniszterelnökségnek és
a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.-nek. 


vissza