Egyesület

» Mérföldkövek

» Alapszabály

» Közhasznúsági jelentések

» Adó 1%-ék

» Dokumentumtár


Szolgáltatások

» Támogató szolgálat

» Falugondnoki Szolgáltatás

» Fogyatékos Személyek nappali ellátása

» Pszichiátriai Betegek Nappali Intézménye


Kulturális

» Aktuális programok

» Sajtómegjelenések

» Galéria

» Termékek


Pályázatok

» Aktuális pályázataink

Gépjárműveink

» Autóbérlés

» Galéria


Kapcsolat

» Elérhetőségek

» Térkép

» Írjon nekünk!

2017.07.24. - AUT2017/23

Fogyatékossággal élő személyek számára bentlakásos vagy lakóotthoni ellátást nyújtó nem állami, nem egyházi szervezetek egyszeri kiegészítő támogatása.

 
 
Az FSZK Nonprofit Kft. által meghirdetett AUT2017 kódszámú „Autizmussal élő személyek számára szociális ellátást nyújtó autista otthont fenntartó nem állami, nem egyházi szervezetek kiegészítő támogatása” című pályázati program keretében vissza nem térítendő támogatásban részesült egyesületünk Záhonyban található Fogyatékos Személyek Nappali Ellátása.
 

Támogatás összege:  349.133 Ft

A támogatási összeg felhasználása:  2017.05.01. - 2018.02.28.

A program célja az autizmussal élő személyek számára szociális ellátást nyújtó autista otthont (fogyatékosok nappali intézményét) fenntartó nem állami, nem egyházi szervezetek folyamatos és biztonságos működésének támogatása.

A program keretében kért támogatás felhasználása:

Egyesületünk Fogyatékos Személyek Nappali Ellátásának keretében 2 fő autizmussal élő fiatalt lát el. A hatékony és korszerű szolgáltatásnyújtás érdekében a támogatási összeget teljes egészében 1 fő terápiás munkatárs és 1 fő szociális gondozó bérére használjuk fel a támogatási időszakban.


vissza